Kyndestoft MaskinfabriK

Vores historie

Kyndestoft Maskinfabrik ApS har gennem 20 år arbejdet effektivt med produktfornyelser indenfor landbrugsmaskiner. Dette er sket i tæt samarbejde med specialister, konsulenter, maskinstationer og selvfølgelig med mange landmænd. Resultaterne taler for sig selv, idet der gennem den lange årerække er udviklet mange unikke og specielle maskiner, som alle har givet forbrugeren det ønskede resultat, nemlig: -bedre resultater, til færre omkostninger.

 

Kyndestoft Maskinfabrik blev med udviklingen af hegnsklipperen HY-160 grundlagt i 1975. Få år senere var Kyndestoft Maskinfabrik den første på markedet med bugserede Combi-pak maskiner, der udfører 7 arbejdsgange i een process. Flere maskinstationer har investeret i Combi-pakkeren, på grund af den store omkostningsreducering, der sikres gennem tids- og brændstofbesparelsen.

 

Kyndestoft Maskinfabrik ApS er førende indenfor udvikling og markedsføring af den specielle AIR-Sprayer. Kyndestoft AIR-Sprayer blev udviklet og patentanmeldt i 1984. I dag anvendes Kyndestofts AIR-Sprayer i 34 lande, og en stadig stigende efterspørgsel bekræfter at kunderne er tilfredse med Kyndestofts AIR-Sprayer.

Vores mission

I 1986 udvidede vi vor produktsortiment med udstyr til udbringning af flydende gødning. Vi mener at der ligger nogle spændende fremtidsperspektiver i mulighederne for, og besparelsen ved placering af flydende gødning.

 

Ligeledes producerer og markedsfører firmaet Proffspray,  et komplet program bestående af væske- og saltspredere fra 50 til 11000 liter, for flydende salt til glatførebekæmpelse, idet spredning af salt i væskeform anvendes mere og mere i Danmark og i udlandet, samt Royal Green – golf, have og park sprøjter til udbringning af flydende gødning. Kyndestoft Maskinfabrik bygger her på mange års erfaring med flydende gødning, således anvendes programmet også til andre opgaver, som sprøjtning, præcisionsudbringning, mobilt vaskeanlæg, nedkøling, støvbinding, brandbekæmpelse m.m. Den store anvendelsesbrede sikrer høj rentabilitet. Flere komponenter af systemet er patenteret og/eller patentanmeldt.

 

Kyndestoft Maskinfabrik lader i vid udstrækning vore maskiner producere hos underleverandører, hvorefter vi selv samler og monterer, afprøver og slutkontroller dem på eget værksted, for at kunne leve op til vores egne høje kvalitetskrav. Da vi således ikke er bundet af store investeringer i produktionsanlæg, kan vi hurtigt tilpasse os ændringer på markedet.